Vajina zgodba o ljubezni

Storitve

Pride dan, ki je lepši od vseh drugih:)

Ta dan, vajin skupni začetek, bo vpisan z velikimi črkami v vajini osebni zgodovini.

In ker vem, da vsi začetki potrebujejo pomoč in kako pomembno je, da so posebni, je moja naloga ustvariti dekoracijo, ki bo odraz vaših želja in potreb. Hkrati boste zmanjšali stroške brez kompromisov v kvaliteti ter  prihranili veliko ur dragocenega časa.

Tako da na poročni dan vse prepustite mojim skrbnim rokam, vse odmislite in samo čutite...

Z veseljem vam pomagam  pri uresničitvi vaše vizije popolnega dne s svetovanjem, skrbnim načrtovanjem, izposojo in postavitvijo dekoracije ali izdelavo personaliziranih lesenih tabel in smerokazov v moderni kaligrafiji,  vabil, naprsnih šopkov ter ljubkih vintage dodatkov za nevesto in svate.

Zakaj in če je izposoja prava izbira za vas pa preberite tukaj.

Vintage dežnik, romantična poroka.jpg

Galerija

Rustikalne ali bolj elegantne, naravne ali z malce glamurja, vintage  je s svojim brezčasnim šarmom, kvaliteto in romantiko kot ustvarjen za nepozabne in naravnost čudovite poroke, ki bodo estetsko doživetje za vse.

Ko je narejena z ljubeznijo, čutom in pažnjo do detajlov bo dekoracija poskrbela za posebno svečano vzdušje in požela občudovanje vseh.

Sicer pa fotografije povedo več kot 1000 besed in naj vam one prišepnejo svojo zgodbo...

Povedali so...

Težko je v nekaj stavkih zapisati kako čudovito poroko s svojo ustvarjalno dekoracijo znate ustvariti. Ste super prijazna in ustrežljiva gospa, ki ji je dekoriranje res pisano na kožo. Mojo poroko ste naredili magično in točno takšno kot sem si želela. Vsak detajl ste skrbno načrtovali in uredili v mojem stilu. Hvala za vse!

Špela

Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.