Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.

May 15, 2019

 Kako reči hvala vajinim gostom, ker ste skupaj praznovali začetek vajine skupne poti?

Eden od načinov je, da jim podarite ljubka simbolična darilca, ki bodo z personaliziranim dizajnom lepo zaokrožila celotno podobo poroke hkrati pa ne obremenila preveč vajinega prorač...

February 26, 2019

 Enostavno je nemogoče spregledati ali se upreti ljubkim vintage detajlom.

Vintage je trend, ki ne bo nikoli šel iz mode. Ker je brezčasen, brezčasen dizajn, brezčasna kvaliteta, šarm, eleganca, prefinjenost in romantika. Vse to in veliko več.

Zelo je hvaležen tudi za ra...

February 22, 2019

V času, ko so nam praktički vse ideje in infomacije oddaljene samo en klik na googlu res ni nobenih težav najdet tudi ogromno inspiracije poročne dekoracije. Priznam, tudi jaz se včasih izgubim in polnim svoje krativne baterije na Pinterestu, v zadnje čase tudi Instagr...

February 19, 2019

Če ste vsaj priližno tako nori kot jaz na vintage potem veste, da je brez vintage kovčka praktički nezamisliva vsaka prava vintage poroka :)

In zakaj nam je stari kovček tako neodoljivo ljubek? Najbrž ni nekega pravega odgovora na to vprašanje in je za vsakega malo drug...

March 7, 2018

Kako okrasiti ozadje sladkega kotička ali ozadje glavne mize, kjer sedita mladoporočenca s pričama - to je eno od vprašanj, ki mi ga neveste najbolj pogosto postavljajo in kar jim največkrat dela preglavice.

Ta dan si lahko brez slabe vesti dovolite malo razkošja, celo...

February 9, 2018

Ste v duši vagabund, vaš življenski slog je nekonvencionalen, ne marate pravila, ste strasten popotnik in narava je vaša večna inspiracija? Potem je boho chic kot nalašč za vas. Ja, boho je definitvno v pohodu in s svojo estetiko brez omejitev bo potrkal na vašo kreati...