Dekor za zabave, rojstne dneve, baby shower-je, snemanja...

Nikakor ni trivialno, če želite z izbrano cvetlično dekoracijo, lepim podstavkom za pecivo ali babičinim servisom za čaj poudariti lepoto in pomembnost trenutka. 

Praznovanja so kot lepilo, ki povezuje družino in prijatelje, prinašajo radost pričakovanja v vsakdanje življenje in ustvarjajo skupno zgodovino.

Zato naj bodo detajli pazljivo ozbrani, ne premalo ne preveč. Lepo je, če obstaja en centralni detajl, ki pritegne pozornost in na katerem se oko ustavi, ko se stopi v prostor.

Ljubka  rustikalna dekoracija ne bo nikoli iz mode, ker bodo v modi vedno naravni materiali, romantika in preprosti detajli kombinirani s svežim zelenjem in cvetlicami.

Foto: URWedding

Foto: Aperturia

Če ste radi v trendu, pampaška trava je najbolj modna "cvetlica" letos. Namesto zemeljskih barv, kombinirajte jo z nežnimi odtenki roza in bele barve za prefinjeno romantiko.

Enako dobro se ujema z moderno različico boha ali vintage rustiko.

Še kakšen detajlček za bar in zabava se lahko začne! :))

Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.