Moje poslanstvo

Verjamem v čudovito ljubke, romantične, elegantne ali rustikalne poroke z dotikom glamurja in osebne note. Verjamem, da je vsaka ljubezen posebna in zgodba zase. Verjamem v naravne materiale, harmonijo barv in oblik in da pravil ni oziroma obstajajo, da se jih preseže. Verjamem, da kvaliteta in občutek za lepoto nista pogojena z denarjem.

Želim si, da bi vsaka nevesta našla svoj unikaten slog in svetu na čudovit način povedala svojo posebno zgodbo v vseh njenih popolnih in zapletenih odtenkih.

inesmiha-003.jpg

Moja zgodba

Sem Jagoda. Po poklicu umetnostna zgodovinarka in arheolog. Po "strasti" pa poročna stilistka, DIY navdušenka, zaljubljena v vintage eklektiko, les, romantiko, sončne dni, morje, vonj soli v zraku, sivko, čokoladne praline, morsko hrano, dobre knjige, zgodbe Jane Austen, potepanja po mestih in naravi, muzeje, v črno in belo barvo, vrtnice, pozitivne in pokončne ljudi, navdihujoče ljubezni, svojega moža...

Zasanjana, pozitivna, realistka ko je treba, včasih naivna, v oblakih in trdno na tleh :)

Verjamem, da se sanje lahko uresničijo, da lepota ima čudežno moč celjenja in da je ljubezen smisel življenja.

Počutim se izjemno privilegirana in hvaležna, da lahko sledim poti svojega srca in z veliko ljubezni delam tisto, kar me osrečuje ter hkrati na tej poti osrečim tudi druge :)