Moje poslanstvo

Verjamem v čudovito ljubke, romantične, elegantne ali rustikalne poroke z dotikom glamurja in osebne note. Verjamem, da je vsaka ljubezen posebna in zgodba zase. Verjamem v naravne materiale, harmonijo barv in oblik in da pravil ni oziroma obstajajo, da se jih preseže. Verjamem, da kvaliteta in občutek za lepoto nista pogojena z denarjem.

Želim si, da bi vsaka nevesta našla svoj unikaten slog in svetu na čudovit način povedala svojo posebno zgodbo v vseh njenih popolnih in zapletenih odtenkih.

Moja zgodba

Sem Jagoda. Po poklicu umetnostna zgodovinarka in arheolog. Po "strasti" pa poročna stilistka, DIY navdušenka, zaljubljena v vintage eklektiko, les, romantiko, sončne dni, morje, vonj soli v zraku, sivko, čokoladne praline, morsko hrano, dobre knjige, zgodbe Jane Austen, potepanja po mestih in naravi, muzeje, v črno in belo barvo, vrtnice, pozitivne in pokončne ljudi, navdihujoče ljubezni, svojega moža...

Zasanjana, pozitivna, realistka ko je treba, včasih naivna, v oblakih in trdno na tleh :)

Verjamem, da se sanje lahko uresničijo, da lepota ima čudežno moč celjenja in da je ljubezen smisel življenja.

Počutim se izjemno privilegirana in hvaležna, da lahko sledim poti svojega srca in z veliko ljubezni delam tisto, kar me osrečuje ter hkrati na tej poti osrečim tudi druge :)

Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.