Poročna dekoracija, vintage poroke, poročna obleka
Poročna dekoracija, vintage poroke, vintage kovček, izposoja vintage dekoracjije

Celotna storitev

Če bi želeli svoj poročni dan preživeti brez stresa lahko celotno dekoracijo prepustite meni. Vam jo pripeljem, postavim in naslednji dan tudi odpeljem. V tem primeru upoštevajte še stroške prevoza (2x) in moj prispevek za aranžiranje in postavljanje. Vse cene najdete v ceniku. 

Cenik velja od 1.1. 2021 do vključno 31.12. 2022.  Za točno določeno ponudbo oziroma prostost terminov in izdelkov me prosim kontaktirajte. V primeru rezervacije termina se pri plačilu upoštevajo cene, ki so veljale za dan rezervacije. Naročnik mora plačilo rezervacije izvesti najkasneje mesec dni pred projektom (to velja za poroke). Plačilo storitve mora izvesti na dan poroke ali najkasneje v 14 dneh po poroki.
V primeru neplačila rezervacije, se to razume kot odpoved termina. V primeru vaše odpovedi poročne storitve iz neupravičenih razlogov manj kot mesec dni pred dogodkom, se iz plačane rezervacije povrnejo morebitni nastali stroški na škodo izvajalke storitve. Višino morebitnih nastalih stroškov lahko poda izključno samo izvajalka storitve.
Prevoz

Potni stroški veljajo od lokacije izvajalke storitve do lokacije poroke in nazaj.

Kilometrina se obračuna za najkrajšo oz. najbolj primerno pot. Potni stroški se poravnajo skupaj s plačilom storitve.

Potni stroški so 0,25 € /km do 300 km.

Civilni obred v naravi
Samo izposoja

Cena za izposojo je določena na 1 kos. Ob izposoji se podpiše pogodba o izposoji, poravna račun za izposojo ter položi varščina v višini polovice zneska izposoje. Ob vračilu izposojenega izdelka prejmete celotno varščino nazaj ob predpostavki, da je izdelek vrnjen nepoškodovan. Izposojen inventar lahko dvignete osebno na mojem naslovu 2 dni pred datumom poroke in ga vrnete najkasneje v torek po datumu poroke.

Sedežni red z juto
Gugalnica, poroka.jpg