Search
  • Jagoda

Navidezna vintage poroka ali, ko sanje postanejo resničnost


Mogoče bo nekdo zdaj si mislil, ah, še ena navidezna poroka ampak za nekatere so to sanje, ki so postale resničnost in lahko vam samo rečem, oh kako neverjetno dober (stunning) občutek je to :)

Foto: Lumeria

Naša skupna želja je bila narediti poroko z osebno noto, kjer bo vsak skrbno izbran detajl pripovedoval zgodbo o ljubezni, ko se za en poseben dan ustavi čas in je vse prežeto z nežnostjo, mehkobo, romantiko in čustvi.

Foto: Lumeria

Uskladiti tako veliko število sodelujočih, predvsem časovno je pa bil izziv za profesionalce, ki ga je odlično opravila naša organizatorka s pomočjo svoje nalezljive energije in pozitive.

Foto: Lumeria

Edina dejanska skrb je bilo vreme z obzirom, da je november že zelo globoko v jeseni in ker si nikakor nismo želeli tvegati in izpostavljati mrazu nevesto v poročni obleki.

Foto: Lumeria

Ampak, ko je naša organizatorka s tako prepričljivostjo rekla- sonce bo in pika! nam ni preostalo nič drugega, kot da ji verjamemo. In 5. novembra je kljub slabi napovedi se dobesedno pričaral najlepši sončen dan, da smo vsi zdaj prepričani, da je naša Ula vremenska vila :)

Foto: Lumeria

Nato nič več ni moglo iti narobe, cel dan je obeležilo ustvarjalno druženje, neverjetna energija, dobre vibracije v zraku so bile skoraj otipljive, fotografiranje pa je z lahkoto od začetka do konaca izpeljala naša Lumeria.

Foto: Lumeria

Vsak je v svoj izdelek/storitev vnesel del sebe in svoje zgodbe in njene fotografije to prepričljivo povedo tudi brez besed. Zares je mojstica svetlobe.

Foto: Lumeria

Srčne zahvale našim gostiteljem, Gostišču in penzionu Makšar v Brežah pri Ribnici na njihovi velikodušni pripravljenosti za sodelovanje v tem projektu. Osvojili so nas s svojo prisnostjo, gostoljubljem in domačim pivom. Njihov skedenj je po našem mnenju čarobno mesto za intimno vintage poroko.

Foto: Lumeria

Nazadnje in nikakor ne najmanj pomembno, zahvale in pohvale naši čudoviti nevesti Petri in njenem bodočem ženinu Robertu za potrpežljivo celodnevno poziranje in prenašanje lakote. Želimo vama najlepši tapravi poročni dan, ki ga bosta zdaj »oddelala« kot prava profesionalca.

Foto: Lumeria

Sodelujoči:

OblikovAna- tiskovine Brlogarka- nakit La Bella Makeup- ličenje EvelinaApparel - jutarnja halja Sumina Jewellery- prstana Emazing Creations- torta Moyska- krožniki Matejka Jakob Oven- podvezica Lumeria - fotografije Varuška Živa - varstvo otrok in ustvarjalne ideje za otroke Moimoi- poročni šopek Janez Ogris- avto Gostišče in Penzion Makšar- lokacija Pararok- laserski leseni izdelki Milo za drago- mila, darila za goste Poročni atelje Anima- L- poročna obleka Atelje Ula- organizacija

Shabby house- dekoracija

#Vintageporoka #Navideznaporoka #Romantičnaporoka

327 views0 comments

Recent Posts

See All