Search
  • Jagoda

Dekorirajte svojo poroko s sadjem


Ste kdaj razmišljali, da bi namesto običajnih rož, svojo poroko okrasili s sadjem ali s kombinacijo sadja in rož? Skeptični? Mogoče vas prepričajo naslednje fotografije :)

Verjemite mi, rezultat bo enkraten in neverjetno lep, pa še mmm sočen in dišeč povrhu.

Vsa čutila bodo zadovoljena :)

Evo kako sem to naredila jaz. Moj namen je bil ustvariti barvno bogato in nasičeno, precej temačno atmosfero z uporabo toplih temnih barv.

Sladki kotiček s torto, vrtnicami in sadjem.

Za navdih so mi služili stari flamski mojstri 17. st , kot so Claesz van Duck, Pieter Claesz ali Willem Claesz Heda, čigave slike tihožitij preprosto obožujem, ampak brez obešenih živali in mrtvih jastogov na mizi :)

Za namizno dekoracijo sem uporabila zlate svečnike in vaze, ki se perfektno ujemajo z bogato barvno kombinacijo v odtenkih temno rdeče, vijolične, temno zelene in rumeno marelične in dajo videz razkošja in bogate elegance.

Sveče v temno vijolični barvi se skladajo z razkošnimi barvami jeseni.

Če vam je simbolika pomembna ali ne, granatno jabolko je čudovita izbira za dekoracijo pogrinjka.

Granatno jabolko, vijolično ali črno grozdje, jabolka, celo ali v manjših koščkih...v elegantnih posodah na nogi ali na tekaču iz listja- preprosto čudovito!

Ne pozabite na številke miz... A ni ljubko na tem mini slikarskem stojalu?

Vrtnice, ki se bohotijo v vsej svoji veličastni lepoti. Zares kraljice in vedno popolna izbira<3

Za vas sem pripravila še nekaj predlogov, kako domiselno in kreativno uporabiti sadje v vaši poročni dekoraciji. Lahko se odločite za vaše najljubše sadje, sezonsko sadje, ali sadje, ki se bo skladalo z barvnim konceptom vaše poroke.

V vsakem primeru bo videti originalno in naravost čudovito.

Lahko se poigrate in vsako mizo okrasite z enim sadjem, prav tako sedežni red in vsakem povabljencu dodelite svoj sadež. Gosti bodo navdušeni!

Vir fotografij: Pinterest

#Dekoracijassadjem #Poročnadekoracijassadjem #Vintageporoke #DIYdekoracijassadjem #Diyidejezadekoracijossadjem

86 views0 comments

Recent Posts

See All