Search
  • Jagoda

Boho poroke


Ste v duši vagabund, vaš življenski slog je nekonvencionalen, ne marate pravila, ste strasten popotnik in narava je vaša večna inspiracija? Potem je boho chic kot nalašč za vas. Ja, boho je definitvno v pohodu in s svojo estetiko brez omejitev bo potrkal na vašo kreativno umetniško dušo :)

Korenine boho stila kot ga poznamo danes segajo v 18.st, originalni bohemi so bili popotniki in begunci iz centralne Evrope. Njihov umetniški duh in svobodomiselno razmišljanje je preživelo skozi desetletja in danes doživlja pravo renesanso v modi in dizajnu interijera.

Boho stil vam ponuja popolno svobodo v kreativnem izražanju, vas ne bo omejeval s pravili, atmosfera, ki jo boste ustvarili bo topla, vabljiva, dobrodošla in eklektična.

Prav popotniški duh in umetniško nekonvencionalno razmišljanje in način življenja je razlog, da je boho tako pester in barvit, z vplivi različnih kultur, ki so oblikovale njegov prepoznaven eklektični šarm - od Maroka, Turčije, centralne Evrope, Mehike, do svobodomiselnih Romov, hipijev in umetnikov.

Navdušil vas bo z nepričakovanim, različnim in unikatnim slogom, z mešanico retra 60-tih in 70-tih let do bolj prečiščenega in elegantnega modernega boho-chica s prevladujočimi belimi stenami in veliko naravne svetlobe.

Pogumno eksperimentiranje z barvami in različnimi vzorci prostoru prinese energičen občutek ter pridih ekzotike z ljudskimi motivi na različnih tepihih, prevlekah in prekrivalih ter umetniških predmetih prinešenih s potovanj.

Pravi boem je tudi eno z naravo ter je njegov življenski prostor poln zelenih lončnic in rož.

In kakšen boho dekor potem lahko uporabite v poročni dekoraciji?

Ker pravil ni, ne rabite skrbeti, naj vaša boho poroka reflektira kdo ste in kaj je vaša življenjska filozofija, kaj vas žene in navdihuje, kaj imate radi.

Uporabite lahko naravne zemeljske barve, terakoto, mornarsko modro, sivozeleno ali temno roza barvo, za ravnovesje pa bodo poskrbele nežnejše nevtralne barve ali odtenki bele.

Prostor okrasite z makrameji, lovilci sanj, barvitimi tepihi, vintage ogledali, ratan stoli, solnimi lučmi in minerali ter predvsem z veliko zelenja in rožami, drobnimi sukulenti, praprotjo ali celo kaktejami.

Naj bo prostor poln energije, eklektičen in obenem domač in vabljiv. Samo sledite svojemu navdihu!

Želim vam veliko veselja pri ustvarjanju!! Srečno!

Vir fotografij: Pinterest

#Bohoporoke #Bohodekoracija #Bohoopremljanje #shabbyhouse #poročnadekoracija #izposojaporočnedekoracije #vintageporoka #dekoracijazaporoko #izposojadekoracije #dekoracijaporoke #namiznadekoracija #porokavnaravi

209 views0 comments

Recent Posts

See All