Search
  • Jagoda

10 idej kako okrasiti ozadje na poročnem slavju


Kako okrasiti ozadje sladkega kotička ali ozadje glavne mize, kjer sedita mladoporočenca s pričama - to je eno od vprašanj, ki mi ga neveste najbolj pogosto postavljajo in kar jim največkrat dela preglavice.

Ta dan si lahko brez slabe vesti dovolite malo razkošja, celo ekstravagance, vsekakor pa ne sme manjkati romantike, tudi če ste v duši minimalist in vam od vseh odvečnih predmetov kriči vsaka celica v telesu :)

Pri pripravah na poroko je skoraj obvezno iskanje inspiracije na spletu, ki je praktično neskončen vir čudovitih poročnih fotografij. Pri tem si ne pozabite delati inspiracijske mape ali kolaže, ki jih boste po potrebi pokazali vsem poročnim ponudnikom, ker je za končno enotnost vašega slavja bistvenega pomena ujeta rdeča nit in sodelovanje vseh.

Foto: Urška&Domen

Pinterest je odlično mesto za začetek iskanja navdiha, potem so tu še različni poročni blogi in spletne strani. Če ste mnenja, da se "Pinterest poroke" pri nam težko da narediti (ignorirali bomo tista pretiravanja čez vsako mero dobrega okusa), potem ste v zmoti.

In še ena dobra novica je, tudi tako drago ni, kot bi si mislile:)

Foto: Lumeria.si

Tako kot za celotno dekoracijo, tudi za ozadja je pomembno da so prilagojena prostoru v katerem se bo odvijalo slavje.

Pa še nekaj na kar se dostikrat pozabi je - tehnična izvedba. Preden se za karkoli odločite se pozanimajte kakšne so možnosti pritrjevanja dekorja na zidove ali strop.

Če ste si zamislili pom-pome na stropu potem morate razmišljati tudi kako jih boste obesili, kje so vtiči za elektriko in podobne zadeve.

Kaj lahko uporabite, da popestrite ozadje za mizo, da bo zares zasijala, bila tista češnja na vrhu torte vašega dogodka in mu dajala karakter?

Naštela bom nekaj možnosti:

1.cvetje in zelenje

2. okvirje, okrašene s cvetjem, inicijalkami, vašimi fotografijami...

3. venčke različnih oblik in velikosti

4. lestence in viseče svečnike

5. Najrazličnejše napise, od takih izrezanih s pomočjo laserja do napisanih na lesu ali kreda tabli, v kombinaciji s rožami, zelenjem ali mahom

6. tkanino, še posebej lepo je, če jo položite tako, da asimetrično pada

7. loke ali oboke

8. lovilce sanj in makrameje za boho poroke

Foto: Urška&Domen

Če se v pripravah na vaš dan soočate s kakršnimi koli kreativnimi izivi, vedno mi lahko pišete in vam z veseljem pomagam z nasveti ali kako drugače:)

Verjamem, da vam bo uspelo narediti najbolj avtentično in kreativno poroko, ki bo samo vajina zgodba o ljubezni <3

Vir fotografij( če ni navedeno drugače): Pinterest

#Idejezaozadjezaporočnoslavje #Poročnadekoracija #Poročnoozadje #Ozadjazamizo #Vintageporoke #Poročnoslavje #Izposojaporočnegadekorja #Izposojavintagedekoracije #Porokezzgodbo #Vajinazgodbaoljubezni #shabbyhouse #shabbyhouseporoke #poročnadekoracija #dekoracijazaporoko #vintagedekoracija #izposojaporočnedekoracije #vintageporoka

233 views0 comments

Recent Posts

See All