Search
  • Jagoda

10 ljubkih načinov kako za dekoriranje uporabiti vintage kovček


Če ste vsaj priližno tako nori kot jaz na vintage potem veste, da je brez vintage kovčka praktički nezamisliva vsaka prava vintage poroka :)

In zakaj nam je stari kovček tako neodoljivo ljubek? Najbrž ni nekega pravega odgovora na to vprašanje in je za vsakega malo drugačen in zelo subjektiven.

Nekaj je magičnega in nerazložljivega v čarih starih časov in kovček nam v naše sodobne prinaša in šepeta zgodbe naših babic in kako je zgodovina pomembna in kako jo moramo ljubeče hraniti in se iz nje učiti. Ker, če ne bi bilo njih in njihove izkušnje življenja tudi mi ne bi danes znali ceniti udobje in vse blagodati katere živimo.

Stari kovčki so večinoma zaključili svoja potovanja v nove kraje ampak v sebi so ohranili sve upe, želje in sanje tistih, ki so jih nesli v svet, ker so nekaj tako univerzalnega in človeškega.

In spet smo tukaj, pri novih začetkih, pri novih zgodbah. In popoln krog je sklenjen :)

Ampak, verjetno vas bolj zanima kako bi ga uporabili pri dekoriranju?

Na spodnjih fotografijah boste videli nekoliko idej, ene so moje, ene pa s Pinteresta.

Če vas nagovorijo, zaupajte občutkom in ustvarili boste dekoracijo z veliko šarma in močnega karakterja :)

Foto: Aljaž Hafner

Foto: Lumeria

Foto: LR weddings

#shabbyhouse #shabbyhouseporoke #poročnadekoracija #izposojaporočnedekoracije #najemporočnedekoracije #vintageporoke #vintagekovček #dekoracijazaporoko

70 views0 comments

Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.