Search
  • Jagoda

Ideje za darila za goste


Kako reči hvala vajinim gostom, ker ste skupaj praznovali začetek vajine skupne poti?

Eden od načinov je, da jim podarite ljubka simbolična darilca, ki bodo z personaliziranim dizajnom lepo zaokrožila celotno podobo poroke hkrati pa ne obremenila preveč vajinega proračuna.

Tukaj vam bodo prav prišle ročne spretnosti in kanček kreativnega navdiha.

Tudi če vam tega primanjkuje skupaj s časom, sigurno boste zlahka našli kakšne lokalne ustvarjalce, ki vam bodo z veseljem naredili dišeča ročno izdelana mila, čokolade, marmelade, likerje, olja in še veliko tega.

Ne pozabite na lično personalizirano nalepko ali etiketo in vajini gostje bodo sigurno navdušeni nad takšno pažnjo do detajlov.

Darila lahko postavite na mizo zraven vsakega krožnika ali jih skupaj s kakšno cvetlico in preprostim "hvala" aranžirate skupaj na posebno mizo.

Vir fotografij: osebni arhiv in Pinterest

#poroka #vintageporoka #darilazagoste #darilazasvate

393 views0 comments

Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.