Search
  • Jagoda

Rustikalna zimska poroka v Logarski dolini


Logarska dolina, znana po svoji izredni lepoti je res čudovit kraj za zaobljubo. Zraven takšne magične narave, ki poskrbi za najlepšo scenografijo pa niti ne potrebujete veliko dekorativnih elementov, ki bi bili samo moteči faktor in prezreti v obilju lepega.

Glavna inspiracija je bila narava sama in seveda želje mladoporočencev, ki sta želela čim bolj preprosto in naravno dekoracijo, ki bi se v popolnosti prežemala z okoljem.

Od civilnega obreda v naravi pred hotelom Plesnik nas ni moglo odvrniti niti močno pihanje, ki se je začelo popoldne, da smo bili prisiljeni improvizirati in visoke vaze naložiti z lesom, da se niso prevračale :)

Na vhodu je bila tabla dobrodošlice za goste prav tako okrašena s smrekovimi vejami in storžki, motiv, ki je dominiral skozi celotno okrasitev tudi v notranjosti.

Od dodatkov, razen lesa, smo dodali zlate detajle. Tako je tudi stojalo za sedežni red bilo iz zlate kovine. Zlata barva je odlična izbira, če želite dodati nekaj topline k pretežno hladni zeleni barvni paleti.

Tudi mize so bile okrašene pretežno z girlando iz smrekovih vejic, ki sem ji dodala še storže različnih velikosti, majhne lesene podstavke in nekaj vaz z evkaliptusom, ki je s svojo sivozeleno barvo odlično razbil hladen zelen odtenek smrekovih vejic.

In seveda, za romantiko, toplino in nekaj elegance poskrbeli so zlati svečniki.

Celostno podobo pa je čudovito zaokrožil še pogrinjek z menijem in storžkom z imenom vsakega gosta.

Glavna miza je pa imela nekaj dodatnih elementov, ki so jo naredili za posebej romantično. Nekaj več zlatih svečnikov in napis na juti, ki je bil narejen posebej po željah mladoporočencev in je bil "light" motv njune poroke, od vabil do detajla na mizi.

Če ste tudi vi med ljubitelji naravne in čim bolj preproste okrasitve ter si želite pravljično zimsko poroko mogoče boste našli tudi kakšno inspiracijo zase v tem zapisu. Potem je name dosežen :) Vse lepo <3

Fotografije: Žiga Lovšin- Ne čakaj na maj

Dekor in stajling: Vintage poroke Shabby house

#zimskaporoka #rustikalnaporoka #zimskarustikalnaporoka #logarskadolina #hotelplesnik #naravnadekoracija #poročnišopek #zimskiporočnišopek

51 views0 comments

Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.