Search
  • Jagoda

Elegantna vintage poroka v Radovljici

Updated: May 4


Navidezne poroke so vedno odlična prilika, da se naredi nekaj drugačnega in malo bolj pogumnega. So pa tudi napovedovalke novih trendov, ki prihajajo iz različnih področij, od mode do trendov v notranjem dizajnu. Samo spomnite se trenutno prevladujočega boho stila v opremljanju interijera, ki se razširil tudi na dekor porok. Naravno in sproščeno je spet moderno.

Glede na prostor, ki nam je bil na razpolago in to je čudovita baročna dvorana v Radovljici, smo se odločili za elegantno vintage poroko.

Takšne poroke bodo vedno imele svoje oboževalce in so res klasika, ki ne bo nikoli šla iz mode. In, če organizirate svojo poročno slavje v kakšni zgodovinski zgradbi bo to vedno najoljša izbira s katero ne morete zgrešiti.

Zlati detajli in dodatki z elegantnim zgodovinskim pridihom so se odlično podali v grandioznost interijerja in barvno shemo namizne dekoracije.

Moram priznati, da so zlati svečniki moj najljubši dekorativni element brez katerega si ne predstavljam skoraj nobene elegantne vintage poroke.

Lahko jih dodate tudi k rustikalni poroki, skoraj povsod se odlično ujamejo z ostalim dekorjem.

Eleganten in ljubek sladki kotiček z različnimi nivoji za samo nekaj izbranih sladic.

Pri okraševanju sladkega kotička nikakor ne smete pozabiti na sveže cvetje, četudi je to samo par vejic zelenja.

Moj nasvet je, da ne pozabite na lep prt ali tkanino (če je le možno), ki bo vnesla senzualnost in mehkobo in čim bolj nevtralne podstavke za sladice.

Če vam težavo dela višina podstavkov, vedno se nekje najde kakšna stara knjiga z lepim ovojem. Knjige so eden od mojih najljubših vintage dodatkov, tudi za sladke kotičke :)

Prelepe prstane so sposodili pri zlatarni Sterle. Vse punce so bile navdušene nad trenutnim trendom dveh prstanov in rose gold barvo. Še en dokaz kako se trendi hitro spreminjajo. Moj poročni prstan je rumeno zlate barve in brez okraskov, razen enega majhnega diamanta (ker to mora biti:)). Pa takrat, ko sva se midva z možem poročila je šele prišla ven trilogija Gospodar prstanov in sva velika oboževalca :)

Prelepe menije je naredila Ana iz Poročne beležnice. A je še kome tako zelo všeč pečatni vosek kot meni? :) Pa ga ni tako enostavno za narediti, moj trik zaenkrat je, da je treba pečat malo naoljiti, da se vosek ne prime.

Pri Fantaziji dekor so res pravi mojstri pri oblikovanju z baloni. Razen balonov imajo za izposojo tudi različna stojala.

Čisto nora sem na visoka okna in prefinjene, senzualne, elegantne in svetle fotografije, ki so nastale ta dan. Sanja je uresničila vsako našo željo in se potrudila za prav vsakega sodelujočega.

Obožujem lepo arhitekturo in enostavno lepoto teh fotografij.

Tudi tančica je nekaj kar smo vse punce ta dan z občudovanjem gledale. Nevesta je pa obleko nosila s prirojeno milino in eleganco.

Še nekaj mojih najljubših fotografij tega dne.

Hvaležna, da nam je uspelo izpeljati tudi mojo skrito željo in to je velika cvetlična inštalacija zraven tega prelepega otomana, ki je del inventarja baročne dvorane, prav tako miza in stola.

Cvetlične inštalacije so moja letošnja obsesija, upam, da bom imela priliko jih izpeljati tudi na kakšni čisto pravi poroki :)

Res sem vesela, da sem lahko sodelovala v ustvarjanju te prelepe poroke z čudovito ekipo profesionalcev in odličnih ljudi na katere se sigurno lahko zanesete.

Foto: sanjas-visuals

Organizacija: Chic weddings Slovenia

Cvetje: Poročni šopek

Torta in slaščice: Yammy Tammy Dekor in stajling: Vintage poroke Dekoracija iz balonov: Fantazija dekor Obleka: Poročne obleke Karizma Makeup: tm.esthetics Frizura: hairbynina.frizerski.salon Prstana: Zlatarna Sterle Tiskovine: Poročna beležnica

#Vintageporoka #poročnadekoracija #vintageporočnadekoracija #vintageporoke #elegantnaporoka #namiznadekoracija #cvetličnadekoracija #poročnatorta #izposojaporočnedekoracije #Izposojavintagedekoracije #poročnaobleka #navideznaporoka

18 views

Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.