Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.

February 9, 2018

January 3, 2018

Please reload

Recent Posts

Boho poroke

February 9, 2018

1/1
Please reload

Featured Posts

Navidezna vintage poroka ali, ko sanje postanejo resničnost

December 7, 2017

 

 

Mogoče bo nekdo zdaj si mislil, ah, še ena navidezna poroka ampak za nekatere so to sanje, ki so postale resničnost in lahko vam samo rečem, oh kako neverjetno dober (stunning) občutek je to :)

 

                                      Foto: Lumeria

 

Naša skupna želja je bila narediti poroko z osebno noto, kjer bo vsak skrbno izbran detajl pripovedoval zgodbo o ljubezni, ko se za en poseben dan ustavi čas in je vse prežeto z nežnostjo, mehkobo, romantiko in čustvi.

                              Foto: Lumeria

 

 

Uskladiti tako veliko število sodelujočih, predvsem časovno je pa bil izziv za profesionalce, ki ga je odlično opravila naša organizatorka s pomočjo svoje nalezljive energije in pozitive.

                                Foto: Lumeria

 

Edina dejanska skrb je bilo vreme z obzirom, da je november že zelo globoko v jeseni in ker si nikakor nismo želeli tvegati in izpostavljati mrazu nevesto v poročni obleki.