Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.

February 9, 2018

January 3, 2018

Please reload

Recent Posts

Boho poroke

February 9, 2018

1/1
Please reload

Featured Posts

5 korakov do čudovitega sladkega kotička

January 31, 2018

Sladki kotiček ni samo najnovejša modna muha ampak je lahko zares čudoviti del vaše poroke, svečanost za oči in nepce, ki bo vašim gostom ponudil ravno pravšnji delež sladkih dobrot.

Ne samo, da boste tako poskrbeli za več sladke izbire ampak dejansko lahko zmanjšate svoje stroške in namesto drage velike torte se odločite za manjšo in/ali več ostlih ljubkih sladic. Navsezadnje, saj vsi poznamo ali imamo kakšno teto ali sosedo, ki rada peče, kaj ne?

Če boste sladi koiček delali sami sem vam pripravila nekaj napotkov kako pri tem zablesteti in kreirati mizo tako čudovito, kot ta pravi profi stilist.

 

1. IZBERITE TEMO

Tukaj morate biti dosledni in tudi pri sladkem kotičku izbrati takšne dodatke, ki bodo v soglasju z ostalo dekoracijo vaše poroke.

Če imate bolj elegantno poroke, naj bodo dodatki tudi takšni, steklo ali keramiko kombinirate lahko s kakšnimi srebrnimi ali zlatimi vintage pladnji. Za rustične poroke pa so nepogrešljivi leseni podstavki, ki jih tudi lahko kombinirate s steklom ali keramiko, da ne bo miza videti preveč monotona.

Zanimiv detajl bo personaliziran cake topper, lesen ali pleksi, natur ali barvan, celo z bleščicami. Take ponudbe na trgu je danes ogromno, tukaj pa najdete eno luštno družinsko podjetje, ki ustreže vsem vašim željam.

Z skrbno izbranimi detajli in barvitimi dodatki lahko popestrite še tako pusto mizo.

 

 

 

2. VIŠINA

To je tisti trik, ki bo naredil odločilno razliko in vaša sladka miza se bo v trenu spremenila od neugledne race do prekrasnega laboda.

Različne višine na katere boste postavili podstavke s sladicami bodo ustvarile občutek globine in razgibanost ter dale poudarek na najbolj pomembne elemente, kot je torta.

Najbolj enostaven način kako ustvariti različne višine so podstavki na nogi (etažerji), ki so danes spet modni in jih je možno kupiti v različnih trgovinah.

Tisti malo bolj spretni pa jih lako sami naredite iz krožnika in spodnjeg dela (kot so recimo svečniki ali šalice, pohištvene noge), veliko DIY projektov na to temo najdete na You tubeu.

Če se vam z etažerji ne da ukvarjati pa si omislite bolj poceni rešite, kot so različne vinske škatle, gajbice, celo kovčki ali kakšne mini omarice so odlična in zanimiva varijanta za rustične in vintage poroke. Celotna dekoracija bo tako dobila še bolj na karakterju :)

Če želite zamaskirati kakšen podstavek, ki se ne sklada najboljše z ostalo dekoracijo pa uporabite prt in stvar je rešena.

 

3. DEKORACIJA

V bistvu, dekoracija res ni nujna za fukcionalnost vaš sladke mize ampak, če ne boste dodali prav nič, ji bo pa nekaj manjkalo in bo ostala vizualno nedokončana, čudovita jed brez ta najbolj pomembne začimbe :)