Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.

February 9, 2018

January 3, 2018

Please reload

Recent Posts

Boho poroke

February 9, 2018

1/1
Please reload

Featured Posts

Boho poroke

February 9, 2018

Ste v duši vagabund, vaš življenski slog je nekonvencionalen, ne marate pravila, ste strasten popotnik in narava je vaša večna inspiracija? Potem je boho chic kot nalašč za vas. Ja, boho je definitvno v pohodu in s svojo estetiko brez omejitev bo potrkal na vašo kreativno umetniško dušo :)

 

Korenine boho stila kot ga poznamo danes segajo v 18.st, originalni bohemi so bili popotniki in begunci iz centralne Evrope. Njihov umetniški duh in svobodomiselno razmišljanje je preživelo skozi desetletja in danes doživlja pravo renesanso v modi in dizajnu interijera.

 

 

Boho stil vam ponuja popolno svobodo v kreativnem izražanju, vas ne bo omejeval s pravili, atmosfera, ki jo boste ustvarili bo topla, vabljiva, dobrodošla in eklektična.

 

 

Prav popotniški duh in umetniško nekonvencionalno razmišljanje in način življenja je razlog, da je boho tako pester in barvit, z vplivi različnih kultur, ki so oblikovale njegov prepoznaven eklektični šarm - od Maroka, Turčije, centralne Evrope, Mehike, do svobodomiselnih Romov, hipijev in umetnikov.

 

 

Navdušil vas bo z nepričakovanim, različnim in unikatnim slogom, z mešanico retra 60-tih in 70-tih let do bolj prečiščenega in elegantnega modernega boho-chica s prevladujočimi belimi stenami in veliko naravne svetlobe.

 

 

Pogumno eksperimentiranje z barvami in različnimi vzorci prostoru prinese energičen občutek ter pridih ekzotike z ljudskimi motivi na različnih tepihih, prevlekah in prekrivalih ter umetniških predmetih prinešenih s potovanj.