Shabby house

Vintage poroke in oblikovanje

Jagoda Jabuka Godec s.p.

Velike Lese 3a, 1301 Krka

Slovenia

Pridružite se mi na socialnih omrežjih

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte me :)

     Dovoljenja za oglaševanje

Vintage poroke, Jagoda Jabuka Godec s.p. bo informacije, ki nam jih boste zaupali v tem obrazcu, uporabljala zato, da vas bo obveščala o novostih, nagradnih igrah in dogodkih (zelo redko).

Kadarkoli se lahko premislite in v prejetem emailu spodaj v nogi izberete možnost odjave od novičk ali pa nas kontaktirate na info@vintgeporoke.com.

Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo in skrbno. Za več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov, obiščite našo spletno stran.

Hvala za zaupanje!

2017 vintageporoke.si.Vse pravice pridržane.

February 9, 2018

January 3, 2018

Please reload

Recent Posts

Boho poroke

February 9, 2018

1/1
Please reload

Featured Posts

10 idej kako okrasiti ozadje na poročnem slavju

March 7, 2018

 

Kako okrasiti ozadje sladkega kotička ali ozadje glavne mize, kjer sedita mladoporočenca s pričama - to je eno od vprašanj, ki mi ga neveste najbolj pogosto postavljajo in kar jim največkrat dela preglavice.

 

 

Ta dan si lahko brez slabe vesti dovolite malo razkošja, celo ekstravagance, vsekakor pa ne sme manjkati romantike, tudi če ste v duši minimalist in vam od vseh odvečnih predmetov kriči vsaka celica v telesu :)

 

 

Pri pripravah na  poroko je skoraj obvezno  iskanje inspiracije na spletu, ki je praktično neskončen vir čudovitih poročnih fotografij.  Pri tem si ne pozabite delati inspiracijske mape ali kolaže, ki jih boste po potrebi pokazali vsem poročnim ponudnikom, ker je za končno enotnost vašega slavja bistvenega pomena ujeta rdeča nit in sodelovanje vseh.

 

                                                   Foto: Urška&Domen

 

Pinterest je odlično mesto za začetek iskanja navdiha, potem so tu še različni poročni blogi in spletne strani. Če ste mnenja, da se "Pinterest poroke" pri nam težko da narediti (ignorirali bomo tista pretiravanja čez vsako mero dobrega okusa), potem ste v zmoti.

In še ena dobra novica je, tudi tako drago ni, kot bi si mislile:)